ZAPALIO SRBIJU: Terzićeve reči nakon titule ODJEKUJU našom zemljom!
Zvezdan Terzić, Foto: Starsport©

crveno-beli

ZAPALIO SRBIJU: Terzićeve reči nakon titule ODJEKUJU našom zemljom!

Oglasio se i imao šta da kaže

Objavljeno: 22:31h

Crvena Zvezda je trijumfom protiv TSC-a (2:1) stekla nedostižnih 14 bodova prednosti u odnosu na Partizan, na četiri kola pre kraja, te je tako osvojena 35. titula šampiona Srbije, a sedma uzastopna.

Generalni direktor kluba Zvezdan Terzić čestitao je na učinjenom i dodao koliko je verovao u svoj tim.

Fudbaleri Crvene zvezde
Fudbaleri Crvene zvezdefoto: Starsport

- Ponovo smo pokazali da smo najbolji tim i najorganizovaniji klub u Srbiji. Čestitam svim navijačima, stručnom štabu i igračima, kao i zaposlenima u klubu. Svi dišemo kao jedan i zato su za navijače ovakvi uspesi postali nešto što se podrazumeva. Uprkos očekivanju javnosti, nije bilo lako, ali dobar rad se uvek nagradi rezultatima. Nisam nijednog trenutka imao dilemu da li ćemo biti šampioni. Bez obzira na situaciju na tabeli, u jednom trenutku smo bili na minus šest jasno i javno sam rekao da smo najbolji i da ćemo biti šampioni - rekao je Terzić i dodao:

- Znao sam da je ključ svega kontinuitet u dobrom radu, a to Crvena zvezda ima. Zvezda je ozbiljan klub, ozbiljan sistem, sa ozbiljnim ljudima. Kod nas može da se desi loš dan, ali ne i loš duži vremenski period. Tako funkcionišemo, kao tim. Rezultati su jedino merilo kvaliteta, sve ostalo su prazne priče. Naša sedma uzastopna titula pokazuje da smo od Crvene zvezde napravili dugoročno održiv šampionski sistem - rekao je Terzić.

Bonus video:

03:34

Natho LJUT posle derbija: Ovo nije fudbal, neko mora da kaže istinu!

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.